Skeyndor-kezelés

A Skeyndor alapítása óta piac vezető az innovatív, tudományos eredményeken alapuló professzionális bőrápolásban!

Termékeik bizonyított élettani hatású, legmodernebb hatóanyagokat tartalmazó készítmények

AQUATHERM

R

Érzékeny, allergiás és rosaceás bőr ápolására.

Szabályozza a hámréteg anyagcseréjét és az egészséges Ph értékét, így a bőr képes védekezni a környezeti hatásokkal szemben és elkerülni a gyulladással járó kipirosodást, hámlást és ödémásodást. Kezelésünk azonnali hatást nyújt az érzékeny bőrre, miközben mélyen hidratál.

POWER HYALURONIC

R

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr kezelésére.

A hialuronsav testünk természetes alkotóeleme. Nagy mennyiségben fordul elő a kötőszövetekben, ízületekben, bőrben. Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását. A POWER HYALURONIC 2%-os hialuronsav hatóanyaggal és a szelenit fédrágaköves masszázs testi és lelki feltöltődést eredményez.

CORRECTIVE

R

Már kialakult, mimikai ráncokra ható, ránctalanító termékcsalád.

Valós és hatékony alternatívája a plasztikai feltöltő kezeléseknek. A Corretcive hatóanyagai az ingerület átvitel blokkolása által ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik a mélyebb ráncokat is, fokozzák a sejtek újraépítését, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt. Ez az exkluzív kezelés egy ránctalanító és ráncfeltöltő kezelésből áll, melyet valódi igazgyöngyöt tartalmazó maszk tesz teljessé.

POWER C+

R

Fáradt fakó, energiahiányos, pigmentfoltos bőr ideális kezelése.

A C-vitamin bőrvilágosító és a gránátalma kivonat magas antioxidáns tulajdonsága miatt. A magas koncentrációjú C-vitamin sejtszinten hasznosul. Javítja a sejtek anyagcseréjét, fokozza a kollagénterrmelést és lassítja az öregedési folyamatokat. Az erőteljes antioxidáns komplex enyhíti a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást, csökkenti a melanin termelést és ragyogó arcszínt biztosít.

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába