Sminktetoválás

Sminktetoválás tökéletes megoldást nyújt, ha:

 • mindig kifogástalanul szeretnénk kinézni /pl.: ébredés után vagy strandon/
 • nincs időnk vagy lehetőségünk sminkelni, a sminket korrigálni
 • valamilyen szép vonásunkat hangsúlyozni szeretnénk
 • Szemüveges vagy, így egy szép, szolid sminktetoválás sminkelés nélkül is kiemeli és hangsúlyozza arcvonásaidat

A jó sminktetoválás finom megoldás, amely formát ad a szemöldöknek, kiemeli a szemet és szép színt ad az ajkaknak, nem hivalkodó.

Sminktetoválás folyamata

 • Színkiválasztás és a festék bekeverése.
 • Bőrfelület fertőtlenítése.
 • A kívánt forma berajzolása.
 • A kezelendő felület érzéstelenítése.
 • A sminktetoválás elkészítése.
 • Sminktetoválás utáni kezelés.
 • 4-5 hét múlva az esetleges korrigálás elkészítése

A sminktetoválásról általában

Hogyan emelhetnéd ki szemed szépségét, ajkad formáját?
Egy komplett sminktetoválás, szemöldök-szemhéj-ajak, nemcsak látványosan megfiatalít, hanem sokkal magabiztosabbá tesz, növeli az önbizalmadat, és ehhez nem kell plasztikai sebész segítségét igénybe venned!

Mi is az a sminktetoválás?

A kozmetikai tetoválásnak pontosan meghatározott korlátai vannak: kizárólag a hámréteg legalsó sejtsoráig, a bazális rétegig tetoválunk,ezért 2-4 évig marad meg a bőrben egyéntől függően.

Apró szépséghibákat ki lehet vele javítani, illetve tökéletesebbé lehet varázsolni! Természetesen akkor is jól alkalmazható, ha nem szépséghibát korrigálunk, hanem az amúgy tökéletes vonalakat hangsúlyozzuk!

Amiben biztos lehetsz:

Sok száz sminktetoválás után, biztos kezekben leszel!
Túlzások nélkül a természetesség jegyében készítjük el a sminktetoválásaidat.

T

Az ajaktetoválás lehetőségei

Kontúr: a szép és szimmetrikus szájformát teszi hangsúlyossá.

Félsatír: Ebben az esetben lényeges, hogy a kiválasztott szín harmóniában legyen a száj színével és árnyalatával, mivel a szájnak csak kb. a fele van pigmentálva. Természetesen a szín a kontúrnál a legintenzívebb és befelé halványodik. Aki elégedetlen az ajka vastagságával, már ezzel a módszerrel is látványosan nagyítható, korrigálható a száj.

Rúzsozott hatás ( teljes satír): A száj egész felülete pigmentálva van, ezért bátrabban lehet intenzívebb, élénkebb árnyalatokat is használni. A száj formája hangsúlyozható, korrigálható, nagyítható és végeredményként egy gyönyörű rúzsozott hatású szájat kapunk! Manapság ez a legnépszerűbb!

Szemöldöktetoválás

Szemöldök tetoválás jó választás a szemöldök ívének hangsúlyossá tételére, formájának korrigálására, illetve abban az esetben, ha a színe nem megfelelő.. A szemöldök egyéni kialakítására, többfajta technikai megoldás létezik. A szemöldököt általában satír vagy szálas technikával készítjük. Akiknek gyér vagy formailag tökéletlen a szemöldökük, a satír a megoldás jöhet szóba. Azoknak, akiknek szép dús a szemöldökük, csak az eleje vagy a vége rövidebb a kelleténél, esetleg köztes hiány van, szálazott technikával ki lehet korrigálni a hiányzó részt.

A jól megválasztott szemöldök, igazi keretet kölcsönöz arcunknak.

Szemhéjtetoválás

Szemhéj tetoválás alkalmazható a szem hangsúlyossá tételére, valamint a szem formájának korrigálására. Egyénre szabottan, a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig. A felső és alsó szemhéj tetoválásának célja a szem természetes szépségének hangsúlyozása, a szemforma előnyös befolyásolása.

 

 

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába

Hívj bizalommal, jelentkezz be egy konzultációra, és mi elmondom mit kínál számodra RISO technika, mennyi időt vesz maga a sminktetoválás folyamata, mik azok az egészségügyi okok ami miatt nem ajánlom a elkészítését, mik azok a teendők amiket a sminktetoválás után ajánlok.