Carbon peeling

Forradalmi újdonság a szépségápolásban. Feladata a: bőrmegújítás, pigment foltok kezelése, bőrfeszesítés és pórusösszehúzás, gyulladásos területek kezelése egy innovatív módszer segítségével.

A kezelés során a Pico lézer egy speciálisan erre a célra kifejlesztett nanotechnológiás carbongél segítségével éri el jótékony hatását. A lézerfény behatol a pórusokba és kitisztítja azokat,emellett javítja a keringést,a kollagén termelést fokozza,a bőrt ragyogóvá teszi. A kezelés fájdalommentes, gyors és már a második alkalom után látványos eredményt hoz.

A bőr faggyútermelése csökken, a pórusok összehúzódnak, bőrünk tónusossá, feszessé válik. A lézerfény elpusztítja a gyulladást okozó baktériumokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket, kisimítja, bársonyos tapintásúvá teszi a bőrt.

A tartós eredmény érdekében egy 3-5 alkalomból álló (heti egy alkalom) kezeléssorozat javasolt, amelyet célszerű 2-3 havonta fenntartó kezelésekkel megerősíteni.

Carbon peeling

A kezelés menete

A arckezelés során a megtisztított bőrre finom szemcséjű carbongélt helyezünk, amely rövid idő alatt behatol a pórusokba. A speciális bőrrejuvenációs fejjel végzett kezelés során a lézerfényt a szén fekete részecskéi elnyelik, és ezek a pórusokban felgyülemlett olajjal és a bőr felszínén elhelyezkedő elhalt hámsejtekkel együtt ‘kirobbannak’ a pórusokból, kitisztítva azokat. A lézer rövid, nagy intenzitású fényimpulzusokat hoz létre, a hő megöli az aknét okozó baktériumokat, így javul a gyulladt, pattanásos bőr állapota. A kezelés végén nyugtató hatású készítményt helyezünk a bőrre,majd fényvédővel látjuk el a vendéget!

A kezelés után

A kezelést követően napokban óvja bőrét UV sugárzástól (napozás és szolárium), a további időszakban fényvédő használata javasolt. Javasoljuk, hogy a kezelést követő 2 napban kerülje az uszodákat, közösségi fürdőző helyeket.
A bőrradírok használatát 7 napig kerülje! Ne dörzsölje, vagy vakarja a kezelt felületet!

Mikor nem javasolt a kezelés?

  • Terhesség alatt.
  • Sugárkezelés, kemoterápia ideje alatt és daganatos megbetegedés esetén.
  • Aktív bőrbetegség és aktív herpesz helyén.
  • Lázas állapot idején.
  • Nyílt sebek felületén.
  • Fokozott fényérzékenység, vagy fényallergia esetén.
  • Fényérzékenységet okozó gyógyszerek szedése esetén.
Carbon peeling

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába