Akciós ajánlatok – Tündi kozmetika

Decemberi akciónk:

Kivételes bőrápolás, nemcsak a nevében: ekseption

Ekseption

5 alkalomra szóló Ekseption kezelés + ajándék fényvédő krém
ára: 45.000 Ft

Az Ekseption-kezelés az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás.
A peptid-peeling kezelés a pigmentációs problémákat, az öregedés okozta ráncokat és az aknés, gyulladt bőrt célozza meg.

Az Ekseption professzionális peelingjeinek használata biztonságos és hatékony, kimagasló bőrápolást eredményeznek.

Ekseption
EKSEPTION alapító

A márka története

Elkötelezettség a leghatékonyabb bőrápoló termékek kifejlesztésében!

Az Ekseption márka nem ismeretlen azok számára, akik Oxynergy Paris termékeit már korábban megismerték.

Az alapító

Raphael Duerinck kémiát és mérnöki folyamatot tanult a Montpellier Egyetemen (Franciaország) a bőrgyógyászat és a biokémia mellett. Miután rangos gyógyszergyártó cégeknél dolgozott, Raphael ihlette saját bőrápoló cégét. Ezután szenvedéllyel és kreativitással a semmiből építette fel. Az ekseption bőrápoló cég elkötelezett a kémiai peelingek és a szerves savak, például AHA, PHA, BHA vagy retinol kiváló tulajdonságain alapuló termékek iránt.

A HB Aesthetics Group azon szenvedélyéből született, hogy jobb bőregészségre és eredményekre törekedjen. Raphael erős esztétikai orvosi háttérrel érkezett a bőrápoló iparba, és célja a hagyományos bőrápolási piac kihívása volt.

Az akkoriban egyedülálló ötlete az volt, hogy esztétikai gyógyászati ​​kezelések és hatóanyagok által ihletett bőrápolót alkosson. A biokémia területén szerzett tapasztalatai alapján eredményorientált termékeket és professzionális kezeléseket hozott létre, bizonyított tudományokkal. Az egészséges arcszín megőrzése érdekében minden bőrtípusra megcélozva küldetése, hogy csak a legjobbat nyújtsa az ügyfeleknek. Nincs okunk más terméket választani, mint azt, amelyik a legjobb eredményt és érzékszervi élményt nyújtja.

Az ekseption bőrápoló cég olyan otthoni és professzionális rutinok kialakítására törekszik, amelyek egészséges bőrállapotot eredményeznek. Olyan termékek, amelyek mindegyike különböző erősségű és pH-jú szerves savakon alapul, így az ügyfelek az idő múlásával tovább építhetik eredményeiket.

A Raphael több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális bőrápoló termékek fejlesztésében. Ma is nagymértékben részt vesz a termékfejlesztésben, és erős értékei még mindig átütnek mindenen, amit az ekseption tesz, ami egy világhírű bőrápoló márkát eredményezett, amely kihívást jelent a normáknak.

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába