Ekseption-kezelés

Az Ekseption-kezelés az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás.

A peptid-peeling kezelés a pigmentációs problémákat, az öregedés okozta ráncokat és az aknés, gyulladt bőrt célozza meg.

Az Ekseption professzionális peelingjeinek használata biztonságos és hatékony, kimagasló bőrápolást eredményeznek.

Az Ekseption a bőr fiatalításának, helyreállításának világában, ötvözi a természetes savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttesét. Egyszerre hámlaszt, problémát kezel és hidratál.

Exkluzív termékeiben a szerves savak új generációját alkalmazzák, az úgynevezett PHA-t (polihidroxisavakat), laktobionsavat, glükonolaktont, mely kevésbé irritáló és jobb eredmény ad, mint az AHA-s készítmények.

Integráltan befolyásolják a bőr működését és minden bőrtípus kezelését lehetővé teszi. Minimális irritáló hatásuk miatt, még az aknés, érzékeny bőrön is lehetővé teszi alkalmazásukat.

A polyhidroxisavak fokozatosan és rétegenként lépnek be a bőrbe, ennek következtében az használatuk nem okoz égő, csípő érzést és irritációt.

Alkalmazásuk gyors, nem okoz bőrpírtt, hámlást, ezért egész évben végezhető a kezelés. Kúraszerű használatában (mely 4-10 kezelés között van) látványosabb, tartósabb eredmény érhetünk el. 

Ezt az adott bőr és a használt peelinget határozzák meg, de alkalomszerű használata is már látványos, üde, ragyogó, simább bőrt eredményez.

Ekseption kezelés Tünti kozmetika

Várható eredmények

R

Visszaállítja a bőr PH értékét

R

Aktiválja a hámlasztó enzimeket

R

Pigmentációs problémák elhalványulnak

R

Ráncok mélységét csökkenti

R

Pórusok méretét csökkenti

R

A bőr nedvességtartalmát növeli

R

Ragyogóvá varázsolja a bőrt

Ekseption kezelés Tünti kozmetika

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába