Bérletek

MezoPen kollagén indukciós terápia bérlet 5+ 1 akció

Újdonság!

6 alkalmas bérlet pedig 110.000.Ft
A MezoPen a kollagén indukciós terápiák közé sorolható, mely jelenleg a leghatékonyabb bőrfiatalitóanti-aging kezelés a mezoterápiás kezelések tekintetében.

Miben áll a mezopen kezelés hatékonysága?

1.Elsődleges hatása a tűszúrások következtében létrejövő kollagén termelése:
Bőrünk irharétegében található kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont a vízmegkötő képessége csökken. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből és kialakulnak a szarkalábak, majd ráncok.
Az eljárás során az apró tűk, mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet a sérülések következtében kollagént és elasztint kezd termelni,mely két fő kulcsfontosságú építőeleme az irharétegnek.A létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.
A kollagén termelődés természetes folyamat, ezért a kezelés nem okoz semmilyen károsodást vagy allergiás reakciót. A folyamat és a hatás még a kezelést követő hónapokban is eltarthat. A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az életmódtól, táplálkozástól, sportolás mennyiségétől és az általános egészségügyi állapottól.
2. Másodlagos hatása:
A mezoterápiás MezoPen kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására, célzottan a ráncokra, valamint a problémás területekre. A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső hatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait nem vagy csak részben engedi felszívódni. A használt anyag 0,3 %-a tud hasznosulni a bőr felső rétegében, így nem tudják a kívánt eredményt biztosítani. A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is.

A hatás azonnali és látványos. Ennek érdekében kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata, hiszen ha nem megfelelő anyagokkal végezzük az eljárást, akár bőrkárosodást, bőrgyulladást, illetve allergiás reakciót válthatunk ki.
Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása. Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. A kisebb tűméretekkel, akár érzéstelenítés nélkül is lehet a kezelést végezni, a vendég egyéni érzékenységének és fájdalomküszöbének megfelelően.

Az MezoPen kezelés előnyei:

Látható/érzékelhető javulás a kezelést követő pár napon belül, már az első kezelés alkalmával.
Nincs ismert mellékhatása vagy napfény érzékenység a kezelés után.
Rövid gyógyulási idő (fél-egy nap.)
Nincs maradandó sérülés vagy heg.
Nincs zúzódás, fertőzés, elszíneződés vagy egyéb komplikáció.
A hatóanyagokat nagy mennyiségben a kellő mélységbe juttathatjuk.
Minden bőrtípuson alkalmazható a kezelés
Vastagabb irharéteg hozható létre a felhám károsítása vagy eltávolítása nélkül.

A MezoPenindikációi:

aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére
mély ráncok eltüntetésére, halványítására
striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
atrófiás hegek kezelésére
száraz bőr kezelésére
megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
tág pórusok kezelésére
bőrfeszesítés, lifting kezelésre
bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
öregségi foltok

A MezoPen kontra indikációi:

herpesz
anyajegy
krónikus bőrbetegség
véralvadási problémák
gyenge gyógyulási képesség
rosszindulatú bőrelváltozások
aktívakne
ekcéma
rosaceas bőr
pikkelysömör
kiemelkedő anyajegy, szemölcs
keloidra való hajlam
terhesség és szoptatás
kezelést megelőző fél éven belüli gyümölcssavas hámlasztás
érzéstelenítő krémmel szembeni allergia (lidokain érzékenység)
különböző gyógyszerek pl. roacutan, vérhígító, illetve véralvadásgátló szerek, továbbá aszpirin és aszpirin tartalmú gyógyszerek szedésekor
cukorbetegség

Carbon peeling bérlet

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába