Pico Laser – IPL, SLR kezelés

Szőrtelenítés, tetoválás eltávolítás, Carbon peeling kezelés, bőrfeszesítés, ránctalanítás mindezt a PB-PICO4 készülékkel

Pico Laser az új, forradalmi, innovatív újítás a picoszekundumos lézer technológia az orvoslásban és az esztétikai kezelésben.

Pico Laser – PB-PICO4
A picoszekundumos lézer technológia élenjáró és kiváló lehetőség a már nem kívánt tetoválások eltűntetésére, a bőr revitalizációs kezelésére, ráncok, aknék, pigmentfoltok, szeplők és időskori foltok csökkentésére vagy teljes megszűntetésére. A picoszekundumos technológia nagyobb energia leadását teszi tehetővé a Q kapcsolt lézereknél, ezáltal kiváló eredményeket érhetünk el bármilyen színű és típusú tetoválás eltávolításánál.
Funkciók:
R

Szőrtelenítés

R

Tetoválás eltávolítás

R

Carbon peeling

R

Bőrfeszesítés

R

Ránctalanítás

Kevesebb kezelés, jobb eredmények!
Pico Laser IPL SHR kezelés

IPL és SLR technológia

Az intenzíven pulzáló fényforrás (IPL), nagy energiasűrűségű pulzált villanásokban leadott fény. A pulzált villanások, az IPL technológia különböző fénytartományokban, alkalmas:
– Tartós szőrtelenítésre
– Fotorejuvenációra (bőrfiatalítás)
– Hajszálértágulatok kezelésére
– Pigmentfoltok halványítása
– Akne, rosacea kezelésére
Az SLR technológia a legújabb és egyben az eddigi leghatékonyabb tartós szőrtelenítő technológia, mely ötvözi az IPL, vmint a lézer előnyeit.

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül.

Lebarnult bőrön is, így akár nyáron is alkalmazható.
Az IPL-lel szemben,  szőke szőrszálakon is eredményes!
A korábbi csípő és kellemetlen érzés helyett , némi melegséget lehet érezni.
Gyorsabb, hatékonyabb a kezelés, így a bőr sokkal védettebb!
Minimális fájdalom érzet, kevesebb kellemetlenség!

Mit kell tudni a kezelés előtt?
– A kezelést megelőzően egy hétben ne szoláriumozzon, ne használjon barnító krémet!
– Az első kezelés előtt 2 héttel csak borotválja a kezelendő területet!
– A kezelés előtti egy hétben kerülje a szőkítést!
– Kezelés antibiotikum kúra után minimum 2 héttel, fejfájás csillapító, antidepresszáns után minimum 2 nappal ajánlott!
– A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol. Ezáltal a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég.
– A kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb. Ez lehetőséget ad arra,hogy nyáron is végezhetünk tartós szőrtelenítést,valamint alkalmassá teszi a napbarnított,vmint az érzékeny bőrök kezelését is!

Carbon Peeling – Forradalmi újdonság a szépségápolásban.

Bőrmegújítás, pigmentfoltok és tág pórusú bőr kezelése, valamint bőrfeszesítés, a gyulladásos folyamatok megszűntetése egy innovatív módszer segítségével.

A Pico lézeres készülékkel végzett carbon peeling, egy hatékony, nem invazív és fájdalommentes lézeres kezelés, amely kiválóan alkalmas a kisebb bőrhibák kezelésére, a bőr tónusának javítására és pórusok méretének csökkentésére. Emellett a kollagén termelés javítására, valamint az aknés bőr kezelésére is alkalmas!

A tartós eredmény érdekében egy 3 alkalomból álló ( 2 hetente) kezeléssorozatot javasolunk, amelyet célszerű 2-3 havonta fenntartó kezelésekkel megerősíteni.

Carbook Peeling Zugló Kozmetika
Carbook Peeling Zugló Kozmetika
Tetoválás eltávolítása lézerrel!
Megunt, régi vagy elrontott tetoválását leghatékonyabban lézerrel tudjuk eltávolítani! A lézer olyan gyorsasággal hatol a festékbe a bőrön keresztül, hogy az nem roncsolódik.
A tetoválás eltávolítása több lépésben, több kezelés alkalmával lehetséges. A szükséges kezelések számát a tetoválás elhelyezkedése, mélysége, kora és színe határozza meg. A beavatkozásokat addig szükséges ismételni, amíg a festék teljesen el nem tűnik a bőrből! A kezelés eredménye a megfelelő számú és rendszeres beavatkozástól függ és az utolsó kezelés után 1-3 hónappal lesz teljes!

A lézer kezelés nem feltétlenül igényel érzéstelenítést, főleg kicsi tetoválások esetén minimális fájdalommal jár. A kezelések után előfordulhat varasodás,véraláfutás,duzzanat,hólyag képződés!

Mivel a tetoválások általában nem egybefüggő felületek, ezért a feltüntetett árak iránymutatóak, tájékoztató jellegűek. A kezelések ideje és száma egyedi, amit tetoválások mérete, színei, kora határoz meg. Ezért minden esetben szükséges a lézeres kezelés előtt a személyes konzultáció! Nagyobb terjedelmű tetoválások eltávolítása előtt kérje egyedi ajánlatunkat!
Tetoválás eltávolítás Zugló Kozmetika
Lézeres anti-aging kezelés – Picosure egyedülálló új technológia.
A méhsejt-üzemmód ami gyors ütéshullámokat hoz létre, serkenti kollagén rostok folyamatos termelődését. Már 1-2 alkalom után szűkülnek a pórusok és csökkennek a ráncok.
A PicoSure PressureWave ™ technológiája egyedülálló fényhullámhosszúságot (755 nm) és egy speciális lencsét használ a lézerenergia enyhe nyomássá alakításához.
Ez a nyomás sajtolja a sejteket, aktiválja a természetes sejtjelző folyamatokat, amelyek új kollagént és elasztint hoznak létre anélkül, hogy a bőrt égetnék vagy károsítanák.  Ez a eljárás teljesen fájdalommentes,nincs gyógyulási idő!
Javasolt kezelés gyakorisága 2-3 hetente! Minden alakom után körülbelül 5 napig tartózkodni kell az erős napfénytól,fényvédő használata mindvégig ajánlott!

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába