WAX Gyantázás

Szeretnél egy sima, selymes bőrfelületet, ami hosszan tart, és mindezt fájdalommentesen?

Most bemutatunk Neked egy forradalmi megoldást: ismerd meg a WAX gyantát!.

WAX gyanta az egyik legújabb és leginnovatívabb szőrtelenítési módszer a piacon, amely garantáltan visszaadja a bőröd természetes simaságát és szépségét. Itt a lehetőség, hogy búcsút mondhass a borotvának és a szőrtelenítő krémeknek, amelyek csak ideiglenes megoldást kínálnak, és üdvözöld a hosszan tartó sima bőrt!

De mi is pontosan a WAX gyanta, és hogyan működik?

A WAX gyanta a szőrtelenítés egy új szintjét jelenti, ahol a gyanta meleg vagy hideg állapotban kerül a bőrre, és gyors, hatékony eltávolításával együtt a szőrszálakat is magával viszi, gyökereivel együtt.

És mi a helyzet a fájdalommal?

Aggodalomra semmi ok! A WAX gyanta kifejezetten úgy van kialakítva, hogy minimalizálja a fájdalmat, és gyengéden, de hatékonyan távolítsa el a szőrszálakat.

Miért válaszd a WAX gyantát?

Egyszerű! Mert ez a módszer nemcsak hogy hatékony és gyors, de hosszan tartó eredményt is kínál. Az első kezelés után észre fogod venni, hogy a szőrszálak sokkal lassabban nőnek vissza, és amikor visszanőnek, sokkal finomabbak és kevésbé láthatók lesznek.

A WAX gyantázás a kényelemről is szól.

Itt a Tündi kozmetikában profi szakemberek várják, hogy elkényeztessenek Téged, és segítsenek elérni a kívánt eredményt. Nálunk biztos lehetsz abban, hogy a kezelés során a legnagyobb gondossággal és figyelemmel bánunkk majd a bőröddel.

A wax használata kevesebb irritációval és fájdalommal jár, mint akármelyik gyantával, nincs bőrsérülés, ezért érzékeny bőrre kiváló.

A rövid és  erős szőrszálakat is  hatékonyan távolítja el,tartósabb az eredmény.

Más az az összetétele, mint a gyantának, ezért nem tapad, nem ragad a bőrhöz,fenyőgyanta mentes, ezért az allergiás reakció kizárható.

A wax képes mélyebben behatolni a bőrbe, és még a legrövidebb szőrszálakat is elérni, ami hosszabb ideig tartó simaságot eredményez.

A waxolás gyakran kevésbé fájdalmas. Ennek oka, hogy a wax a szőrszálakat tépi meg és nem a bőrt.

A wax  mellett szól a természetesebb összetevők, a hosszabb ideig tartó simaság és a kisebb fájdalom.

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába