Kavitációs zsírbontás

Mire is jó a kavitációs elven alapuló zsírbontás?

Ez a módszer maximális biztonsággal alkalmazható a következő problémákra: narancsbőr (cellulit) kezelésére, zsírpárnák eltűntetésére, nyirokkeringés javítására.

Mi is az a kavitáció?

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át.

A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatók.

Miben különbözik a kavitáció a többi zsírcsökkentő eljárástól?

A kezelés teljesen fájdalommentes, ezért ellentétben a sebészi beavatkozásokkal itt nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre.  Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése.

A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal a klasszikus, műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.

Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. Kiürülésük feltétele viszont a sok folyadékfogyasztás legalább 2-3 liter naponta.

Tekintse meg a Kavitációs zsírbontással kapcsolatos kezelések árait

Skeyndor power c+

Ellenjavallatok:

 keringési zavarok, nem megfelelő máj-és veseműködés, súlyos cukorbetegség (diabetes), belső- és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt), fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker, láz és gyulladás valamint bőrbetegségek a kezelendő felületeken, terhesség, szoptatás

Mire kell figyelni a kavitációval kapcsolatosan?

Mivel a tökéletes eredményhez szükség van a szervezet eltávolító képességére is, a kezelést követő három napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe! 2-3literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást is be kell iktatni a napi programba!

Adott testfelületet minimálisan 4-5 napos pihenés után kezelhetünk újra!

Eredmények:

Többnyire látványos és tartós eredménnyel járnak. A kavitáció hatékonyan rombolja a bőr alatti zsírszöveteket, így már az első vagy második kezelés után érzékelhető és látható a zsírraktárak csökkenéséből adódó fogyás. A narancsbőr kevésbé markánsabbá válik.

Alkalmazása: 6 vagy 10 alkalmas kúraként javasolt.

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába