Kaviáros arckezelés

Kaviáros arckezelés

A kaviár a fiatalság elixíre

A kaviáros arckezelés egy célzott ránckezelő (anti-aging) mely rendkívüli regeneráló hatással bír, látványos és hosszan tartó hatást fejt ki.

A kezelés során a bőr vízfelvétele megnő, az anyagcsere felgyorsul, ezáltal a bőr teljesen megújul, kisimul.

Egyaránt ajánlott urak és hölgyek részére

A kaviár kivonat gazdag választékát kínálja a vitaminoknak és ásványi anyagoknak, melyek táplálják a bőrt és csökkentik az öregedés jeleit. A kaviár nátrium, kálium, kalcium, magnézium, foszfor, vas, D-vitaminok , A, E, F és mikroelemekben gazdag forrás,mely a bőr létfontosságú funkcióira hat. Ez biztosítja az elhúzódó mély hidratáló hatást és kitölti a sejteket életenergiával. A kaviár stimulálja a bőr regenerálódását antioxidáns aktivitása miatt,a bőr anyagcseréjét serkenti és véd a káros UV sugárzás ellen. Továbbá a kaviár összetevői jól felszívódnak allergiás reakciók nélkül.

A kaviár egy olyan ritka és értékes hatóanyag, amely gazdag és nélkülözhetetlen aminosavakból és peptidekből épül fel. A bőrszövet igényeinek megfelelően ezek az aminosavak természetes módon szívódnak fel a kaviársejtekből. Kiváló sejtépítő tulajdonságát kihasználva, éppen ezért gyakran alkalmazzák az erősen igénybe vett, fáradt, száraz bőr ápolására.

  • Csökkenti a finomabb ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat.
  • Ajánlott száraz, dehidratált, ráncosodásra hajlamos bőrre, szoláriumozástól, dohányzástól megfáradt bőrre egyaránt
  • Fiatalok részére frissítő, bőrfeszesítő, tónusjavító kezelésenként.
  • Az irritált bőrt megnyugtatja , gyulladáscsökkentő hatású. Hatékonyan megköti a szabadgyököket.
  • Már 1 kezeléssel is azonnal látható eredményt érhetünk el.

A kaviárkivonat fokozza a bőr nedvességmegkötő képességét és kiegyensúlyozza azt,ezáltal a bőr egyenletesebbé válik és ideális ápolást kap.

Az esszenciális aminosavakban, fehérjékben, nyomelemekben, cinkben és más létfontosságú összetevőkben gazdag kaviár csökkenti a ráncokat és késlelteti az öregedést.

A kaviár ritka és értékes hatóanyagokat tartalmaz ,a fiatalság,a luxus forrása. A friss kaviár sejtjei a sejtmembrán felépítéséhez és működéséhez szükséges elővegyületet – azt a legfontosabb 8 aminosavat, amelyet az emberi szervezet a bőr nedvességtartalma szempontjából alapvető fontosságú, a bőrt ásványi anyagokkal tölti fel.

Miután könnyen felszívódik különösen hatékony hidratáló a finom szemkörnyéki bőrnek és megakadályozza a ráncok kialakulását.

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába