A bőr fiatalítására, a fiatal bőr állapotának megőrzésére

AHA savas hámlasztás

AHA savas hamlasztás a hosszant tartó fiatalos bőrért.

Sav típusától függően a legfontosabb indikációk
-Felületes ráncok kezelése
-Bőr szerkezet javítása
-Pigmentációs zavarok kezelése
-Fénytelen, fakó, élettelen bőr kezelése
-Kollagén termelődésének fokozása
-Napkárosodott bőr kezelése
-Dohányos bőr kezelése
-Durva, érdes bőrfelszín kezelése
-Fakó, tónustalan bőr kezelése
-Aknes bőr kezelése

AHA savakkal történő legjobb eredményt a kúraszerű alkalmazásával lehet elérni.

A kezelés három szakaszra osztható:

Első szakasz: a bőr hozzászoktatása a savasabb pH-hoz, ennek következtében nő a bőr toleranciája. A kezelés megkezdése előtt javasolt alkalmazásukat megkezdeni, otthoni ápolás formájában.
Második szakasz: a kezelési cél elérésének megfelelő koncentrációjú savak használata. Ezt csak szakember végezheti.
Harmadik szakasz: a bőr megfelelő otthoni ápolása és védelme.

A bőr korai öregedését a helytelen életmód, rendszertelen, nem megfelelő összetételű és táplálkozás, kevés folyadék bevitel, dohányzás, alkohol, kevés mozgás, stressz, bőrt ért rendszeres UV A sugárzás, rendszeres szoláriumozás, nem megfelelő kozmetikumok használata okozza.
A bőr fiatalítására, a fiatal bőr állapotának megőrzésére, valamint egyes bőrproblémára nyújt tökéletes megoldást a savas hámlasztás, melynek során eltávolítható a felhalmozódott bőrréteg és azonnali bőrmegújulási folyamatot indít meg azáltal, hogy a bőrréteg legalsó sejtsoraiban található sejtek, szabad utat kapnak a bőrfelszín felé.
Az AHA savak felfrissítik a  bőrfelszínt .
A hámsejtek közötti kötéseket gyengítik, így azok között az összetartó erő jelentősen csökken. Gyorsabbá válik az elhalt hámsejtek leválása. A szaruréteg vékonyabb lesz, fokozódik az anyagcsere a hám alatti rétegekben is. Az anyagcsere folyamatok javulása, a fehérjeszintézist is gyorsítja, melynek köszönhetően regenerálódnak a rostok. A pigmentált szarusejteket kíméletesen leválasztják. Megszüntetik a hiperkeratózist, így a szőrtüszőkben kevesebb lesz a pangó faggyú.

 

A kezelések teljes időtartamát a probléma típusa és súlyossága határozza meg. 6-8 kezelés mindenképp szükséges az optimális eredmény elérése érdekében. 2-4 hetente ismételjük,bőrtípustól függően.

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába