Skeyndor kezelések

Skeyndor

A cég alapítása óta piacvezető az innovatív, tudományos eredményeken alapuló professzionális bőrápolásban! Termékeik bizonyított élettani hatású, legmodernebb hatóanyagokat tartalmazó készítmények. A családi tulajdonban lévő cég barcelonai központú termékei és kezelései 5 kontinens több, mint 50országában vannak jelen. Saját kutató és oktató csoporttal rendelkezik. Biztonságos és egyedi kezelések mellet, otthoni ápolásra is széles termékskálát biztosít.

Minden termékük orvosi tisztaságú és parabén mentes!

DERMA PEEL PRO

Új generációs orvos-kozmetikai hámlasztó kezelés azonnal látható eredménnyel.

Bőrmegújító kúra  ráncok,aknés-heges-napkárosodott-foltos bőr kezelésére. Az 5 lépéses hámlasztó kezelést elsősorban  kúraszerűen javasoljuk.

CORRECTIVE

Már kialakult, mimikai ráncokra ható, ránctalanító termékcsalád.

Valós és hatékony alternatívája a plasztikai feltöltő kezeléseknek. A Corretcive hatóanyagai az ingerület átvitel blokkolása által ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik a mélyebb ráncokat is, fokozzák a sejtek újraépítését, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt.

Ez az exkluzív kezelés egy ránctalanító és ráncfeltöltő kezelésből áll, melyet valódi igazgyöngyöt tartalmazó maszk tesz teljessé.

Tekintse meg a Skeyndor termékekel kapcsolatos kezelések árait

Skeyndor kezelések
Skeyndor power c+

POWER C+

Fáradt fakó, energiahiányos, pigmentfoltos bőr ideális kezelése, a C-vitamin bőrvilágosító és a gránátalma kivonat magas antionxidáns tulajdonsága miatt. A magas koncentrációjú C-vitamin sejtszinten hasznosul. Javítja a sejtek anyagcseréjét,fokozza a kollagéntermelést, lassítja az öregedési folyamatokat. Az erőteljes antioxidáns komplex enyhíti a káros UV sugarak okozta sejtkárosodást, csökkenti a melanin termelést és ragyogó arcszínt biztosít.

POWER HYALURONIC

POWER HYALURONIC

Felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőr kezelésére.

A hyaluronsav testünk természetes alkotóeleme. Nagy mennyiségben fordul elő a kötőszövetekben, ízületekben,bőrben.Legfontosabb feladata, hogy megkösse a vízmolekulákat és ezáltal javítsa a szövetek vízháztartását.

A  POWER HYALURONIC 2%-os hyaluronsav hatóanyaggal és a szelenit féldrágaköves masszázs testi-lelki feltöltődést eredményez.

AQUATHERM

Érzékeny, allergiás és rosaceás bőr ápolására.

Szabályozza a hámréteg anyagcseréjét és az egészséges Ph értékét, így a bőr képes védekezni a környezeti hatásokkal szemben és elkerülni a gyulladással járó kipirosodást, hámlást és ödémásodást.

Kezelésünk azonnali hatást nyújt a érzékeny bőrre, miközben mélyen hidratál.

Skeyndor Aquatherm

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába