Jade köves bőrfeszesítő arcmasszázs

A jáde kő már régóta nagyra becsült féldrágakő, Kínában már a 7. században ismerték és az ősi dinasztiák is kedvelt elemként tartották számon. Az iparművészet mellett a szépségápolásban is helyet kapott, masszázskőként előszeretettel használták, mivel nem csak tárolja hanem sugározza is a pozitív energiát. A jáde kő rezgései spirituális megközelítésben megegyeznek az emberi test rezgéseivel, ezért könnyen sugározzák az egészséges állapotot a szervezetnek.

Nem csoda, hogy a modern szépségápolásba is beillesztésre kerültek a jáde kőből készült eszközök, amelyek közül a legismertebb és legkedveltebb a jáde köves roller és a gua sha. A jáde köves bőrápoló eszközök csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. A szem környékén serkentik a vérkeringést, ezzel halványítják a sötét karikákat és csökkentik a puffadást. Továbbá segítik a felhalmozódott méreganyagok távozását, arckrémekkel együtt használva növelik a hatóanyagok felszívódását és javítják a bőr vérkeringését.

A keleti filozófiák tanítása szerint a Jade a tisztaság, a nyugalom, a lelki béke és a bölcsesség jelképe. Az arcmasszázs henger alakú jade kövekkel történik, amellyekkel az arc energiapályáira és az akupresszúrás pontjaira hatunk. Eredményeképpen oldódik a stressz, ami tökéletes ellazulást biztosít. Kifejezetten hatékony a szem körüli sötét karikák ellen.

A kezelés időtartama: 30 perc (masszázs + peeling)

Bejelentkezés a Tündi kozmetikába